COSTUL IMPLANTULUI DE PĂR

Întrebarea despre cât costa un implant de păr este importantă atunci când vine vorba de realizarea unei alegeri. Există diferite tehnici, astfel obținerea unui cost final al procedurii poate fi complicat. FUT și FUE sunt două tehnici principale utilizate de chirurg pentru a efectua un implant de păr. Cu toate acestea, costul implantului de păr va fi determinat și de numărul de ședințe necesare și de grefele necesare.

 

În timpul unei examinări, chirurgul specialist este capabil să calculeze numărul de foliculi de păr necesari. Mai mult de 3000 de foliculi de păr pot fi extrasați într-o singură sesiune.

 

FACTORI DE LUAT ÎN CONSIDERARE ÎN TIMPUL DETERMINĂRII COSTULUI UNUI IMPLANT DE PĂR

În timp ce se calculează costul unui implant de păr, următorii factori sunt luați în considerare:

  • Tipul tehnicii

Bazându-se pe faptul că FUE este o tehnică avansată de implant de păr; costul său este întotdeauna mai ridicat decât tehnica FUT. Acest lucru este valabil indiferent de țara vizată sau de clinică.

 

  • Gradul de chelie

În mod normal, gradele III și IV necesită mai puține grefe și asta înseamnă că se vor cheltui mai puțini bani pentru extracție și implantare. Orice nivel de chelie dincolo de acest nivel crește automat costul.

 

  • Mijloace de extracție

Modul de extracție robotizat este o procedură avansată în care grefele de păr sunt extrase de un robot. Acest lucru se face în clinici mai avansate, deoarece tehnologia este extrem de costisitoare și necesită o expertiză mare.

 

  • Costul pentru grefa extrasă

Alți factori, cum ar fi natura părului și complicațiile care trebuie luate în considerare în timpul extragerii foliculilor de păr, pot crește costul pe grefă.

 

COSTUL ÎN FUNCȚIE DE TIPUL TEHNICII DE IMPLANT DE PĂR

IMPLANTUL DE PĂR FUE

Extracția unității foliculare este o procedură minim invazivă în care se folosește o micro-incizie de 0,7 mm sau 1 mm pentru a extrage foliculii de păr individuali din zona donatoare, care pot fi scalpul sau restul corpului, cum ar fi pieptul, barba și picioarele. Foliculii pilosi pot fi extrasi si implantati in diferite sedinte in caz de calviție extremă unde sunt necesari mai multi foliculi de par.

IMPLANTULUI DE PĂR FUT

Implantul unitar folicular presupune extracția foliculilor de păr sub forma unei benzi. Fâșia este disecată pentru a obține foliculi de păr individuali, care sunt implantați în inciziile minuscule din regiunea de calviție.

IMPLANTUL DE PAR CORPORAL

Implantul de păr corporal este o procedură efectuată utilizând tehnica FUE. În timpul ședinței, foliculii de păr sunt extrasați din corp în scalp sau din scalp în regiunile faciale pentru a corecta genele, sprâncenele, mustața sau pentru a obține o barbă mai plină.

IMPLANTUL DE PĂR ROBOTIC

Un implant de păr robotizat este pur și simplu o procedură efectuată de un robot. În unele clinici, robotul extrage foliculii de păr numai sub observația chirurgului, în timp ce în altele, robotul va extrage foliculii de păr și, de asemenea, îi va implanta. Deoarece este o procedură avansată menită să obțină rezultate perfecte, trebuie să ne așteptăm să cheltuim mai mult pentru a obține această procedură specială.

 

AR TREBUI SĂ ALEGEȚI O CLINICĂ DE IMPLANT DE PĂR BAZÂNDU-VĂ DOAR PE COST?

Absolut nu! Trebuie luați în considerare alți factori, cum ar fi:

  • Arta, abilitățile estetice, experiența și rezultatele chirurgului
  • Normele clinicii – clinica trebuie să aibă un standard bun
  • Sunt angajați tehnicieni sau chirurgi sau chirurgi cu normă întreagă la clinică?

 

CE FAC DACĂ NU AM ÎNTREAGA SUMĂ ÎN NUMERAR?

Obiectivul nostru principal este ca fiecare pacient să trăiască mai fericit după o procedură de implant de păr. Costul implantului de păr la centrul nostru este absolut rentabil și accesibil, dar există și opțiunea unui plan de plat.

 

DE CE SĂ NE ALEGEȚI CENTRUL DE IMPLANT DE PĂR?

Având în vedere rezultatele obținute până acum, ne lăudăm în totalitate cu expertiza utilizată în centrul nostrum din Craiova. Centrul nostru de ultimă generație folosește tehnologie avansată în efectuarea procedurilor de implant de păr cu cicatrizare minimă și durere limitată.

 

Clinica noastră efectuează proceduri de diagnostic în detectarea tipului de alopecie după care tratamentul este administrat pacientului. Chirurgii noștri sunt experți în domeniul implantului de păr și ne asigurăm că veți primi cea mai bună îngrijire și tratament care merită pe deplin fiecare bănuț pe care îl cheltuiți.